Foglalkozások, workshopok

Kerámia és Textilfestő Alkotótábor 2018

II. OD KERÁMIA

kerámia-textilfestő ALKOTÓTÁBOR felnőtteknek,
a Balaton-felvidéken, MENCSHELYEN,
2018. Július 9-15-ig

A tavalyi szuper élmények után, immáron második alkalommal vágunk bele az alkotótábor megszervezésébe, ha lehet még nagyobb lelkesedéssel. Rengeteg tapasztalattal gazdagodtunk és ezeket felhasználva szeretnénk mindent megtenni, hogy, a lehető legjobban érezzétek magatokat.

A táborban KERÁMIÁT szabadon lehet alkotni. Ékszereket, használati tárgyakat, szobrokat, díszeket készíthettek korongozva, lapokból nyújtva, szalagokból felrakva, csak a képzelet szab határt a lehetőségeknek. A munkához minden eszköz a rendelkezésre áll, a szükséges szakmai segítséget megadjuk kezdőknek, haladóknak egyaránt.

A TEXTILFESTÉS (ami nálunk növényekkel való festést jelent) komolyabb előkészítő munkálatokat igényel, így azt csináljuk, amit Bakonyvári Lilla mutat és nem bánjuk meg.
Minden nap más, egymásra épülő tapasztalatokkal, virágszirmos, levélnyomatos, indigós festések, ezek keverése, különböző pácokkal bolondítva.

Az alkotáshoz, a különböző technikák elsajátításához, inspirálódáshoz, a Balaton-felvidéken és Budapesten alkotó művész barátaink nyújtanak segítséget.

Az alkotótábort a mencshelyi Életvirág Vendégházban tartjuk, ahol maximum 16 fő elhelyezésére van lehetőség három hálószobában és a galérián. A vendégház három fürdőszobával, egy konyhával és két pajtával, hatalmas kerttel, csillagos éjszakával rendelkezik.
Az alkotás a pajtákban, szabadtéren és a vendégháztól pár méterre található mencshelyi közösségi kerámia műhelyben folyhat.

Itt a Balaton közelében nyár közepén rengeteg az esti program, mozi, koncert, nyári színház. Bármikor le lehet ruccanni a közeli strandokra, igény esetén ezeket is közösen megszervezzük.

A táborzáró napon, vasárnap, az elkészült alkotásokat kiállítjuk, kis állófogadást tartunk, helyi termékeket kínálunk kedves vendégeinknek.

A táborba elsősorban felnőttek, vagy családok jelentkezését várjuk, mivel az éjjel-nappali gyermek felügyeletet nem tudjuk vállalni. De kínálunk napi programokat is, amelyekre nincs korhatáros korlátozás és tervezünk kifejezetten gyermekeknek szóló programokat.

RÉSZVÉTELI DÍJAK-KEDVEZMÉNYEK :

A TELJES TÁBOR RÉSZVÉTELI DÍJA, amely tartalmazza a szállás, reggeli, textilfestés anyagai, valamint az agyag és mázak anyag és égetési költségeit: 84.000 Ft

EARLY BIRD kedvezmény (a teljes tábor részvételi díja a május 23-ig jelentkezőknek):
59.500 Ft
HÉTVÉGI JEGY, csütörtöktől vasárnapig:
helyszínen fizetve: 49.500 Ft
elővételben: 45.000 Ft
EARLY BIRD, május 23-ig: 42.000 Ft

EGY NAP (csak foglalkozások, szállás nélkül): 12.000 Ft

EARLY BIRD csak foglalkozás, a május 23-ig jelentkezőknek: 9.500 Ft

GYERMEK NAPIJEGY ÉS CSALÁDI KEDVEZMÉNY – megegyezés szerint 

Figyelem! A vacsora költségét nem tartalmazza a részvételi díj, de igény esetén ez is közösen megoldható (erre készülünk), lehet közösen főzni, pizzát, más ételt rendelni a környező településekről (rendelés esetén 1500-2000 Ft körüli áron).

Jelentkezés, további információk (fizetési lehetőségek, határidők):
Ottmár Dóra – 70/4519497, ottmardora@yahoo.com,
https://www.facebook.com/odkeramia/

OttmarDora

You might also like

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.